BLOG CRESTIN

Dragii mei prieteni,v-am promis sa revin cat de curand cu noutati! Asta si fac acum .Lucrurile au evaluat spre bine de cand s-a demarat lucrarile de renovare la Biserica din localitatea Albesti foasta pana de curand Post de Politie, au evaluat foarte mult. Am sa va las pe voi in continuare sa vedeti acest lucru! Desi cladirea a fost retrocedata intr-o stare foarte proasta dupa cum o sa vedeti in continuare, noi mergem mai departe nadajduind ca Cel ce a facut posibil acest lucru, ne va da si resursele necesare sa terminam aceasta lucrare minunata din partea Lui Dumnezeu ! In continuare am sa va prezint tavanele: si urmatoarea: si uitati-va si la urmatoarea: va dati seama ca Organele de Politie care isi desfasurau activitatea in aceasta locatie erau intr-un pericol foarte mare de a se prabusi tavanul peste Dumnealor?! Noi am fost nevoiti sa sustinem tavanul cu grinzi metalice pentru a ne proteja in timp ce lucram la renovare: au fost conditii de lucru destul de grele: foarte mult praf, efort fizic deosebit, dar absolut toti cei care au participat la acesta lucrare, au participat din toata inima si cu toata dragostea! Au participat la acest proiect Crestini din diferite Confesiuni :Baptisti, Penticostali,Presbiterieni,Ortodocsi si din diferite Localitati: Mangalia, 2 Mai, Cotu-Vaii, Albesti, Costinesti, vedeti: Dragostea Lui Dumnezeu ne uneste! Mai jos uitati-va in ce conditii s-au lucrat: da! asa este :foarte mult praf, mult efort fizic dar cu toata bucuria! am fost nevoiti sa lucram cu masti de protecte impotriva prafului! fratii care incarcau moluzul numai asa au putut lucra! Acum vreau sa va arat grinda principala care este aproape distrusa! vedeti totul este putrzit! Comunistii in inversunarea lor au zidit intrarea principala: si nu numai usa dar si o parte din ferestre! si inca una: . Acum sa va arat Baptisierul care va fi si el construit!. De asemenea toti cei care au participat sau aproape toti au facut-o in mod voluntar. Mai jos uitati-l si pe Pastorul Bisericii Baptiste Emanuel din Mangalia care a muncit cot la cot cu noi ! si nici surorile nu s-au lasat mai prejos! au incarcat si in remorca chiar daca galeata cu care carau moluz si alte resturi materiale avea o capacitate de aproximativ 25 de litri! dupa cum vedeti Biserica din Albesti nu este fara membrii cum au afirmat unii!!! De asemenea mai sunt oameni, Frati in Cristos care nu pot venii la munca personal  dar ne ajuta din punct de vedere financiar si material! Dar despre acest lucru in materialul urmator!!! Va rog inca o data sa fiti ingaduitori cu mine cu greselile de ortografie sau de orice fel! Dumnezeu sa va Binecuvanteze pe toti!

Reclame

Comments on: "Multa actiune la Biserica Crestina Baptista Buna Vestire din localitatea Albesti jud:Constanta unde pana de curand era Post de Politie!" (4)

  1. buna treaba faci frate! si aici online si acolo live. Domnul o sa te rasplateasca si cred ca isi gaseste placerea in ceea ce faci.

    • Stii ceea ce facem noi in Lucrarea de la Albesti este un DAR de la Dumnezeu !!! Meritele sunt ale Domnului ! Totul este prin Harul Lui Dumnezeu !!!

  2. si eu am ajutat…. v-am dat servetzelele o data, v-am adus farfurii altadata, am chemat-o pe bucatareasa sa va gateasca, v-am dorit pofta buna,…cam multe am facut. sper sa ma treaca si pe mine in pozele cu pionierii redecorarii bisericii baptiste din albesti….ca sa ma vada fiu-meu cand o fi mare si sa fie nepotzii mandrii de mine. :)) ….glumesc si eu….dar chiar ma bucur pt Albesti si pentru voi ca biserica.

    • Da…. esti modesta !!! Dar ai uitat sa spui ca ai dat si cu sapa si ai si greblat !!!! Dumnezeu sa te Binecuvanteze pe tine si pe Toti ai tai !!! Gbu !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: